Je hebt geboekt en NÚ ?!

Ter verduidelijking: Je boekt een band of dj, géén Stage, Licht & Geluid !!

Wanneer je geboekt hebt, hebben wij zeer waarschijnlijk al contact met jou gezocht, betreffende datum, locatie , en de opzet!

* Wanneer je een van de bands hebt geboekt, gaan wij er van uit dat de band op een podium komt te staan. Bij een band is vaak een geluidstechnicus aanwezig, deze is in de meeste gevallen inbegrepen bij de boeking.

Wél is het noodzaak om te weten of er op locatie een geluidstechnicus aanwezig is, en of het spelen o.b.v. inprikken is, of moet de meekomende technicus alles zelf inregelen.

Is er een P.A. Installatie & Lichtshow aanwezig, of moet deze geregeld worden. Informeer hier tijdig naar !

Om zeker te zijn van een goed verloop, krijg je van ons de technische rider van de geboekte band, Stage plan, en een standaard rider van wat er tenminste moet zijn aan faciliteiten voor de band ( eten, drinken, kleedruimte etc.) Beide ontvang je uiteraard ruim van te voren !

* Wanneer je een van de DJ's hebt geboekt, moet je er écht vanuit gaan, dat je alleen de Dj boekt, Het enige wat de DJ meeneemt, zullen USB sticks, en een eigen Koptelefoon zijn. De standaard set-up voor een DJ is bij voorkeur in ieder geval de Pioneer DJ xdj-rx3 of Pioneer DJ xdj-xz (club standaard),

een Pioneer DJ DJM-750MK2 DJ-mixer & 3 st. Pioneer DJ CDJ-3000 en een goede microfoon. Ook wanneer je een Dj hebt geboekt, ontvang je een standaard rider betreffende eten, drinken, kleedruimte etc.